2008-01-14

[nwsl006] DJ-Contest

Persbericht:
Radio Scorpio organiseert in samenwerking met het Depot voor Kulturama een DJ-Contest.

Goed nieuws voor aanstormend DJ-talent. Radio Scorpio (Leuven, 106 FM) organiseert op 9 februari van 22u tot 01u een DJ-wedstrijd. Dan sturen we een selectie van de inzendingen de Leuvense ether in. In het bijzonder zijn we op zoek naar liefhebbers van up&down electronica en varianten. Op het einde van de uitzending maakt onze jury van gerenommeerde Scorpio-dj's d� winnaar bekend.

En of er wat te winnen valt? We hebben maar ��n prijs, maar al zeggen we het zelf, die is niet mis. Op zaterdag 16 februari organiseert Het Depot n.a.v. het jaarlijkse Kulturamafestival een dj Ed Banger Label Night in de Silo. De grote zaal van de Silo wordt onder handen genomen door Mr. Oizo, labelbaas Busy P himself en Uffie & Feadz.

De winnaar van onze wedstrijd mag deze hoogdag van de electronische muziek op gang trekken in de "Small Room" van diezelfde Silo, alwaar de dj's van Netwaves Live hun ding doen. Van een vuurdoop gesproken� �n niet te vergeten: de winnende set wordt uitgebracht op het bekende netlabel Sonic Walker.

Wat je verder nog moet weten? Enkel songs die zijn uitgebracht onder Creative Commons mogen in de mixer worden gedraaid. Qu�? Creative Commons is een licentie die ervoor zorgt dat het auteursrecht bewaard blijft, maar dat het werk toch vrij mag gekopieerd en verspreid worden. Anders gezegd: sabam-vrije stuff. Op onze site vind je onder 'DJ-contest' voorbeelden te over. Je bezorgt je mix ten laatste op 6 februari aan Radio Scorpio, Naamsestraat 96, 3000 Leuven of je stuurt ons de online link door (mail@radioscorpio.com). Hierbij voeg je dan ook verplicht je playlist (naam artiest, titel nummer, label, link online). En dan is het afwachten.

Starterskit:


-------------

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License