2007-04-27

[nwssc004] QuiOui & Netwaves @ Coldcut

Het nieuws is officieel: QuiOui, die op onze Netwaves v.0.2 het mooie weer maakte, verzorgt het voorprogramma van Coldcut in het Depot, Leuven op 11 mei. De Netwaves mp3j's Green Things en @@urk verzorgen de afterparty met 100% copyleft muziek.

Uit de nieuwsbrief van het Depot:

Coldcut - Journeys By VJ feat. Mike Ladd
Twintig jaar na de release van de singel �Say Kids What Time Is It' waarmee Coldcut het begin van het Britse elektronica tijdperk inluidde, staan de dansvloer hooligans van Coldcut er nog steeds. Na het remix album �Journeys by DJ� is het nu tijd voor de gloednieuwe show �Journeys by VJ�: de ultieme audiovisuele mix. Onder het motto wat je ziet is wat je hoort zal er weer duchtig geknipt en geplakt worden zowel met beats en samples als met dansende Indi�rs of cancan meisjes, politici en tekenfilmfiguren. Een daverende trip door twintig jaar elektronisch vertier met special guest Mike Ladd! Exclusief concert voor Belgi�!

Support: QuiOui

QuiOui alias Wim Slabbinck speelde zijn elektronica reeds op Netwaves Live in de foyer van Het Depot maar mag nu langs de grote deur terugkomen. QuiOui brengt gevoelige, melancholische elektronica. Live geruggensteund door saxofonist Koen Knockaert en visuals van regisseur Tim Blancke.

Afterparty

De mp3j's Green Things en @@urk komen uit het collectief Netwaves, wat staat voor maandelijkse live electro-optredens in de foyer van Het Depot en een programma op Radio Scorpio. Zij spelen enkel copyleft muziek.

PRAKTISCH
Zaal Het Depot | Martelarenplein 12 | Leuven
20u | � 17- � 19