2016-02-29

gezocht: coördinator voor muziek-filmproject

De vzw. MUP (die netwaves onderhoudt) wil een nieuw project opstarten met de Leuvense filmclub Skoop.
Het project bestaat erin dat er voor de filmclub het gebruik van 'vrije muziek' (met Creative Commons licentie) wordt ontsloten via verschillende kanalen, oa. een speciale website met muziek. De filmclub engageert zich om een promofilm te maken.
Als dit project een succes is, kan dit uitgebreid worden naar de provincie(s), eventueel regionaal/nationaal.

Voor dit project zoeken we een vrijwilliger (onbezoldigd) die kennis van zaken (Creative Commons) heeft, en dit project goed kan trekken en opvolgen. Ondertussen is er al veel werk gedaan (subsidiedossier voorbereid, een script geschreven), het is nu een kwestie van dit project verder op de rails te zetten. 

Het werk zal vooral bestaan uit vergaderingen voorbereiden, verslagen maken, een eenvoudige website opstarten en onderhouden, evalueren, en de nodige promotie maken. Timing: 6 tot 9 maanden.
MUP vzw. brengt minder-populaire muziekgenres (electronica) onder de aandacht via verschillende projecten waaronder een radioprogramma (netwaves). Tegelijkertijd promoot ze ook het gebruik van de open licentie Creative Commons.

Het nieuwste project is 'Electronic Hippies', een ode aan de jaren '64-'74 waarin veel gexperimenteerd werd met, jawel, sex & drugs & rock (Tumblr).

Graag beknopte reacties in het 'commentaar'-veld, of mail naar netwaves apestaart outlook punt com.